Andrea Holánková

andrea holankova

Jedním z našich prvních "KOŤAT" je ANDREA. Je jí 17 let, chodí na gymnázium v Rychnově nad Kněžnou a její největší zálibou byl, je a vždycky bude tanec. Má ráda procházky v lese nebo po ztemnělém večerním městě. Baví jí fotit, kreslit no a samozřejmě hrát divadlo!

Bára Pešková

bara peskova

Ta má hodně vlastností. Ty, které však považuje současně za ty nejlepší i nejhorší je spontánnost a impulzivnost. Všem dospělým doporučuje knížku „Tolstoj dětem". Vařit neumí a když má strach, směje se. Hodně! (a nahlas!!). V tuto chvíli je to herecké embryo, ale přírodu nezastavíš, takže kdo ví, co z ní vyroste. Jako (ne) schopnou ženu ji můžete vidět ve hře „SCHOPNOSTI ŽEN" a ve „DNI BLBEC" se také vokáže.

David Husťák Lekeš

david lekes

DAVID je student gymnázia J.K. Tyla v Hradci Králové co má rád muziku i knížky, i když prý máloco dočte. Vůbec obecně u něj platí, že u málo čeho vydrží, až tedy na divadlo, kterého se drží zuby nehty a my jsme za to na něj náležitě pyšní! Největším favoritem mezi pocity a zadostiučiněním se mu dostává při potlesku obecenstva. Tohohle našeho krasavce můžete vidět nejen ve hře „SCHOPNOSTI ŽEN" a brzy uváděné hře „DEN BLBEC" (pozn.v tom jeho kostýmu ho vážně chcete vidět ) ale klidně i po hradeckých putykách při nastudovávání nových rolí! Nebo to snad tehdy byla pouze TA role? No, seznamte se a zeptejte se ho sami jak to bylo! David Husťák Lekeš

Jan Hašek

jan hasek

Milovník přírody, rybář tělem i duší a pro dobrou partu by udělal cokoliv. Třeba by pro ně i uvařil nebo něco dobrého ugriloval! No a nebo by s nimi začal hrát divadlo, které patří mimo jiné mezi jeho milované aktivity. Věděli jste třeba, že Honza býval taneční profík? Je na něj krásný pohled ve hře „SCHOPNOSTI ŽEN" a jisto jistě Vás pobaví když nahazuje udičku v připravované hře „DEN BLBEC".

Jiří Proche

jirka proche

Konečně nastal čas, představit Vám principála toho našeho bláznivého ANSÁMBLU - uměleckého šéfa JIRKU. Je především zakladatelem divadla U.F.O. ale také hercem, kulisákem, když je třeba i moderátorem. Mimo to je i hasič, zahradník s jemnou duší, vášnivý kuchař (můžeme potvrdit, že i dost kvalitní kuchař), milovník krásy a vína (jo, to také můžeme potvrdit). Nebojí se pustit do jakkoliv bláznivého projektu a už vůbec neváhá ho jakkoliv realizovat, což je vlastnost, které si na něm všichni velice ceníme.

Kateřina Jana Malá

katerina jana mala

Ukecaná studentka Gymnázia Boženy Němcové v Hradci Králové, milovnice kreslení, tvůrčího psaní, přírody i zvířat ale především člověk s velikou vášní pro tanec, pro který doslova dýchá. Tahle holka má ve vínku i sportovní nadání (dost možná je jediná z ansámblu) - hraje basketbal, tenis a je velký (Kačko snad ne fanatický?!) fotbalový fanoušek! Jakému týmu však fandí prozrazovat nebudeme!

Libor Stolín

libor stolín

Na prkna, která znamenají svět se postavil v 17 letech v Jaroměří jako člen souboru Vrchlický. Následovala veselka, která ho přivedla do Týniště nad Orlicí, kde po boku fantastické režisérky Evičky Drábkové spolu s dalšími šesti nadšenci, založil divadelní skupinu TEMNO. Krom toho, rád vaří především českou kuchyni, má rád scifi a u Armagedonu bulí jako želva. A to prosím úplně pokaždé. U.F.O. ho prý nabíjí neskutečnou energií a živočišným přístupem k životu. Ve "Schopnostech žen" exceluje svým sportovním výkonem. Tedy, spíš výkladem.

Martin Hochmal

martin

Sám o sobě tvrdí, že je notorik. Jojo. Notorický obdivovatel ženské krásy i duše, neboli „až příliš velký romantik pro tenhle svět" (jo, prdlajz!) . Sběratel zážitků, cestovatel, milovník fantasy a scifi, dvojsmyslů a bůh ví čeho ještě.. Vidět ho můžete třeba ve hře „SCHOPNOSTI ŽEN", nebo v právě chystané „DEN BLBEC".

Simona Vítková

simona vitkova

Miluje Afriku, škraloup na kakau, faunu všeho druhu, Mechanické pomeranče a stolní fotbal. Nesnáší naopak čekárny u doktora, slintání, rozmazanou řasenku a 50 odstínů hlouposti. Síma je silně věřící. Věří v hudbu. Její svatou trojici představují Kurt, Fredie a Elvis svatý. Vidět ji můžete prakticky ve všem, kde je potřeba! Simona Vítková

Tomáš

tomas

Jeho vlastními slovy; "Jsem velice společenský človíček, s láskou k divadlu, hudbě i poezii. A protože naprosto neumím být sám, nedal bych ani ránu bez SVÉHO nerozlučného parťáka Reinmara Von Bielau! Na druhou stranu si rád zasportuji, ať už v zimě na prkně, či v létě v kopačkách. Přesto však největší pohodu zažiju v příjemné hospůdce. S kytarou v ruce, krásnou dívkou po boku, přáteli kolem a plným kriglem před sebou."